No menu items!
More

  Uitlatingen topman Philips over akkoord geeft beleggers hoop

  Amsterdam – Afgelopen week schoot het aandeel Philips hard omhoog op de Amsterdamse beurs na de opmerkingen van topman Roy Jakobs. Hij vertelde dat er dit jaar waarschijnlijk een akkoord gesloten kan worden met patiënten die economische schade hebben opgelopen door de apneu-affaire.

  Over de affaire

  Philips heeft in de Verenigde Staten momenteel met verschillende claims te maken. De apneu-affaire gaat om de slaapapneu-apparaten van Philips. Deze bevatten isolatieschuim dat chemische stoffen afgeeft na contact met bepaalde schoonmaakmiddelen. Dit brengt mogelijk gezondheidsrisico’s met zich mee. In totaal heeft Philips 5,5 miljoen apparaten moeten vervangen en de koers is door de affaire de afgelopen tijd sterk gezakt.

  Latest articles

  Related articles

  Geef een reactie

  %d bloggers liken dit: