No menu items!
More

  Drie technologische trends binnen boekhouden

  Het beroep van boekhouder is de afgelopen jaren volop in beweging. Nieuwe trends bieden kansen en creëren uitdagingen. We zetten een aantal voor je op een rij.

  Kunstmatige intelligentie

  Kunstmatige intelligentie grijpt hard om zich heen en vindt ook binnen de boekhoudbranche een plek. Boekhouden met behulp van AI wordt steeds maar geavanceerder en de taken die accountants uitvoeren worden steeds meer geautomatiseerd.

  Big data

  De opkomst van big data maakt het voor bedrijven steeds makkelijker om op basis van harde cijfers keuzes te maken. Omdat big data toegang biedt tot enorme hoeveelheden gegevens, kunnen boekhouders beter dan ooit weloverwogen keuzes maken.

  Cloud computing

  Ook cloud computing kunnen we rekenen tot een van de belangrijkste trends binnen het beroep van boekhouder. Bedrijven kunnen met behulp van cloud computing gegevens en applicaties off-site opslaan en hiermee veel tijd en geld besparen.

  Latest articles

  Related articles

  Geef een reactie

  %d bloggers liken dit: