No menu items!
More

  Universiteit Utrecht weigert Shell op carrièredagen

  Mocht het Britse olie- en gasbedrijf Shell nieuw personeel willen werven op de carrièredagen van de Universiteit Utrecht, dan krijgt het de deksel op de neus. De universiteit wil namelijk alleen nog duurzame bedrijven uitnodigen voor het evenement op 13, 14 en 15 maart.

  Valéry Oude Groen-van Rijswijk, teamleider Career Services van de universiteit: “We kunnen een statement maken door alleen maar vertegenwoordigers van duurzame bedrijven te laten spreken. Want hoewel de UU nog steeds banden heeft met de fossiele industrie, kunnen we als onafhankelijk team laten zien dat we binnen de universiteit echt wel ons best doen om duurzamer te werk te gaan”.

  Door alleen duurzame bedrijven toe te laten op de carrièredagen wil de universiteit laten zien dat er ook genoeg duurzame banen zijn. Studenten hoeven niet bij Shell te gaan werken om een mooie carrière te maken. De afgelopen jaren was Shell wel aanwezig op de carrièredagen.

  Latest articles

  Related articles

  Geef een reactie

  %d bloggers liken dit: